Partybus huren
Westerkwartier

Willen jullie een partybus huren in Westerkwartier, Zuidhorn en Leek?

Partybus huren in Westerkwartier, Zuidhorn en Leek

Het Baron Theater is een prachtige lokatie.  Kleinschalig maar heel mooi, gezellig en sfeervol ingericht met een breed scala aan activiteiten. Voor elk wat wils. Het Baron Theater is een voormalig gymlokaal dat geheel is omgebouwd en vernieuwd tot een prachtig theater voor meer dan 175 bezoekers. Er is een gevarieerd aanbod in de programmering voor jong en oud. Muziek, zowel klassiek als modern, concerten, cabaret, toneel, literaire avonden, voorstellingen voor families en kinderen. Het Baron Theater ligt in het Westerkwartier. Super leuk om met een groep vrienden een partybus te huren. Een partybus die geheel ingericht is voor jullie muzikaal uitje. Balonnen, slingers, toeters en bellen en natuurlijk een lekker drankje. Vraag een offerte aan en laat je verassen dat je ook nog eens voor een super leuke prijs een partybus kunt huren. Een offerte die ook nog eens geheel vrijblijvend is.

Samen lachen in Zuidhorn

Samen lachen zonder reden, dat is wat je doet in een lachworkshop in Zuidhorn. Zonder humor of sketches maar met speelse oefeningen uit de lachyoga en theatersport. Hoe gekker, hoe beter. De professionele lachtrainer helpt je om te starten met ‘neplachen’ zodat je je echte lach opwekt. Fake it until you make it! Vreemd? Ja. Lekker? Absoluut. Leuk? Enorm. Iedereen weet toch dat lachen gezond is. Je hoeft je niet blij te voelen om te lachen? Want door te gaan lachen word je juist blij. Nou leukerd, wat denk je ervan… ga je mee lachen? Ga lachen met je vriendinnen, familie of teamgenoten. Boek tickets voor deze super leuke workshop en regel vervoer naar dit feest in Zuidhorn.

Flinke Pink in Leek

Het Groningse Leek grenst aan de provincie Drenthe en ligt op een klein half uurtje rijden van de hoofdstad Groningen. In Leek kun je gezellig winkelen, een visje halen bij de viskraam en ’s avonds heerlijk uit eten bij bijvoorbeeld het All-you-can-eat restaurant BREED. Voor een dagje uit met de hele familie is een bezoekje aan Landgoed Nienoord erg aan te raden. Nienoord is verreweg de bekendste attractie van Leek met een borg, een museum en een openluchttheater. Voor kinderen is er het familiepark met vele activiteiten en evenementen, een kinderboerderij, zwemkasteel en (overdekte) speeltuin. Jaarlijks zijn er vele evenementen in Leek, waaronder de Pinksterkermis en het muziekfestival Flinke Pink. Nabij Leek ligt onder andere Tolbert, met een nieuwe activiteiten arena in de Postwagen en Roden met de jaarlijkse veel bezochte Rodermarkt. Alle reden dus om een partybus te huren en je overal te laten afzetten waar je maar wilt in Leek.

Met een partybus direct in de feeststemming

Met een partybus kun je onderweg al beginnen met je feesten. De speciale party bussen hebben een flinke geluid set, discoverlichting en een rookmachine. Ook kun je via bluetooth je eigen muziek horen. Deze partybussen zijn voor elke gelegenheid te huur voor als je de gasten voor jouw feest helemaal in feeststemming wilt hebben huur je deze speciale bus. Met een partybus huur je altijd een bus met een gediplomeerde chauffeur die zijn vak verstaat. Vanzelfsprekend is de buschauffeur de BOB die zorgt dat iedereen veilig en gemakkelijk weer thuis komt.