Partybus huren
Groningen

Willen jullie een partybus huren in Groningen?

Partybus huren Groningen

Voetbalclub FC Groningen, trots van het Noorden. De FC Groningen werd opgericht op 16 juni 1971 en kwam voort uit de Groninger Voetbal en Atletiek Vereniging. Clubkleuren zijn gebaseerd op de kleuren van de stad Groningen, groen en wit. De thuiswedstrijden werden tot 2006 gespeeld in het Oosterparkstadion, en vanaf januari 2006 in de Euroborg, dat in 2016 hernoemd werd naar NoordLease Stadion en in 2018 werd het Hitachi Capital Mobility Stadion. Laat Ons Weer Eens Juichen! is de titel van het clublied. De officiële mascotte van FC Groningen is de ijsbeer Groby. Groby is elke thuiswedstrijd aanwezig op het veld van het stadion waar hij het publiek begroet. Hij draagt achterop zijn shirt nummer 71 omdat FC Groningen in 1971 is opgericht .Elk jaar wordt in en rond het Hitachi Capital Mobility Stadion een open dag gehouden om het seizoen te openen. Hoogtepunt van de open dag is de spelerspresentatie op het hoofdveld van FC Groningen. Ga deze dag beleven samen met je teamgenoten1 Huur partybussen, neem al je toeters en bellen mee en laat het voetbalseizoen in jullie bus al beginnen. Vraag een offerte aan die trouwens geheel vrijblijvend is.

Beklim de Martinitoren

Een stedentrip naar Groningen is leuk als bedrijfsuitje. Beklim de Martinitoren. In de afgelopen 500 jaar brandde de Martinitoren af, sloeg de bliksem in en stortte hij bijna in. Op de stoep werden oorlogen gewonnen en verloren. De toren hield stand en is met haar 97 meter nog steeds het hoogste gebouw van de stad. Klim omhoog voor een stukje tastbare geschiedenis en een fantastisch uitzicht .Het beklimmen van d’Olle Grieze, onze oude grijze, is noeste arbeid. Nog een flink aantal traptreden hoger, kom je op de uurwerkzolder. Zo tussen de wijzerplaten van het uurwerk hoor je de meeuwen boven je en de mensen beneden op de markt. Koop tickets voor de toren bij het VVV. Huur een partybus samen met je collega’s en laat je door de zeer vriendelijke ervaren chauffeur middenin de stad afzetten.

Davina Michelle in De Oosterpoort

Ben je op zoek naar theater voorstellingen in Groningen dan ben je bij De Oosterpoort op het juiste adres. Zit je toevallig in een popkoor en ben je gevraagd een dagje uit te regelen? Koop dan tickets voor een voorstelling in De Oosterpoort. Van Van Dik Hout Zaagt Men Planken, Abba, Miss Montreal tot Davina Michelle kun je hier uitstekend terecht. Geniet met je koor van deze voorstelling. Ga een partybus huren en vertrek in de ochtend samen naar Groningen voor eerst een stadswandeling waarvoor je de tickets bij het VVV in Groningen kunt kopen.  Zing samen in de bus al wat liedjes van de band of zanger/zangeres waar je naar toe gaat.

Met een partybus naar vliegveld Groningen

Groningen Airport Eelde  is een vliegveld ten zuiden van de noord-Nederlandse stad Groningen. Het wordt voornamelijk gebruikt door lesvliegtuigen. Ook militaire toestellen landen soms op het vliegveld, net als veel lesvliegtuigen.  Voor mensen die in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe of Overijssel wonen is het ideaal. Naar populaire bestemmingen als Londen, Kopenhagen, Faro of Tenerife vliegen maatschappijen als Transavia, Corendon en Flybe net zo goed vanaf Eelde Airport als vanaf grotere luchthavens zoals Schiphol of Eindhoven. Begin de dag stress vrij door je te laten afzetten op het vliegveld met partybussen. Teenslippertjes aan, zwoele zomer muziek en een cocktailtje kan dan ook al. Wat een heerlijk vakantiegevoel krijg je al in  een partybus.