Partybus huren
Oldambt

Willen jullie een partybus huren in Oldambt, Windschoten en Scheemda?

Partybus huren in Oldambt, Windschoten en Scheemda

Oldambt, met een partybus naar dit idyllisch akkerland? Het Oldambt in Groningen is een uitgestrekt akkerbouwgebied, met velden vol suikerbieten, aardappels en tarwe. Maar saai is het hier niet. In het voorjaar kleurt het Oldambt geel van het koolzaad. En tussen de Groninger akkers legde Staatsbosbeheer nieuwe natuur aan of herstelde oude natuur in ere. Je kunt hier kanovaren tussen de herenboerderijen, of wandelen langs de lieflijke akkers. Het Oldambt vormt een prachtige omgeving voor dagtochten per auto, fiets of te voet. In het Oldambt bevinden zich bovendien meerdere meren en plassen. Er valt veel te zien en te beleven. Een leuke tip, ga met een goed gezelschap partybussen huren en laat je afzetten op de parkeerplaats bij één van die prachtige meren. Onderweg in de partybus kun je al afspreken hoe jullie de dag gaan indelen. Begin bv met een gezellige picknick. Je kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Gezellig Festival bij Oldambt meer

Een prachtig decor voor het houden van een feestje. Swingen, chillen, drankje, lekker eten, mensen kijken, kortom één en al gezelligheid. Laat je verrassen door de geweldige entourage zowel in de Festivaltent als er buiten. Met een partytent sta je altijd droog. Dus zeggen we, Party Time Always. Dance muziek daar draait het om tijdens de Slam FM Beach Party. De lekkerste muziek wordt tijdens deze party gedraaid door TOP DJ’s. De beentjes gaan van de van de vloer op de vele Hollandse Hits die ten gehore worden gebracht door TOP Nederlandstalige Artiesten dit in combinatie met de DJ van RadioNL. We hebben het over de RadioNL Strand Holland Artiestenshow. Reserveer tickets, huur een partybus dan ben je verzekerd dat je erbij bent.

Drie dagen feest met veel sfeervolle (live) muziek, grote en kleine artiesten, een groots uitgezette braderie, kermis, entertainment en meer. Het festival wordt traditiegewijs op vrijdag geopend met de bekende Nacht van Winschoten. Hoofdpodium is op het Marktplein Winschoten. Of  beleef het Middeleeuws Winschoten & Fantasy Festival. Waan je even terug in de mythische wereld van Fantasy en de Middeleeuwen. Drie daagse evenement voor jong en oud. Huur een partybus en jullie feestje wordt echt iets bijzonders. Een partybus met DJ, laserlicht, panorama uitzicht en gekoelde drank. Je breng de sfeer er gelijk goed in en haalt vrienden en collega’s in stijl. Het feest begint zodra de feestbus voorrijdt. Let’s go.

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Winterfestival in Scheemda

Grasnapolsky is een weekend lang muziek en kunst op een bijzondere locatie. Het winterfestival vindt sinds vorig jaar plaats in Fabriek De Toekomst te Scheemda. Je ontdekt er de nieuwste muziek van opkomende artiesten of gevestigde namen. Naast muziek zijn er ook kunstroutes en expedities waarbij je meer te weten komt over De Graanrepubliek, de strokartonfabrieken, het communisme in Groningen, de prachtige omgeving en de majestueuze fabriek zelf. Verder is er op het festival ook ruimte voor theater en dans. Heel bijzonder dit winterfestival. Ga met een stel meiden op pad. Beleef het festival en knoop er een overnachting aan vast bij Vakantiepark Emslandermeer of hotel Van Der Valk Zuidbroek. Reis vet relaxed met een partybus waar jullie dag al kei leuk begint. Laat je verassen wat je in de partybus tegenkomt.