Partybus huren
Midden-Groningen

Willen jullie een partybus huren in Midden-Groningen, Hoogezand, Sappemeer en Muntendam?

Partybus huren in midden-groningen, Hoogezand, Sappemeer en Muntendam

Er valt zoveel te ontdekken in Midden-Groningen. Wat dacht je van een wandeling door natuurgebied ’t Roegwold, of met je blote voeten struinen over het Mammoetpad? Of ga eens lekker zeilen op het Schildmeer of het Zuidlaardermeer. Midden-Groningen kent ontelbare musea, soms piepklein maar toch zo leuk, een prachtige borg en vele kerken en molens. Overnachten doe je bij één van de comfortabele hotels, maar misschien nog wel liever op een kleine, rustige camping of een lieflijke B&B. Wist je dat er theatertjes zijn waar je ook nog eens lekker kunt eten? En er zijn genoeg leuke winkeltjes om in rond te snuffelen. Alle reden dus om af te reizen naar Midden Groningen. Maak het nog gezelliger door te reizen met een partybus. Vraag vrijblijvend een partybus offerte aan.

Voordelig naar evenementen in Hoogezand

Heerlijk een dagje eropuit in je vrije tijd? Met de trein reis je niet alleen gemakkelijk en comfortabel, maar vaak ook heel voordelig naar evenementen. Reis met de trein naar Station Hoogezand. Stap daar in de voor jou gereserveerde partybus en laat je in een gezellige sfeer afzetten bij het door jou geboekte evenement. Het Nationaal Bus Museum is een leuk uitje.  Een ritje in de bus wordt een reis naar het verleden in het Nationaal Bus Museum in Hoogezand, waar allerlei oldtimer autobussen staan te schitteren. Sommige bussen zijn te huur voor een groepsuitje of familiedag.  Of ga lekker dieren knuffelen bij Kinderboerderij Hoogezand. Bewonder het Natuurhuis, doe mee aan de jeugdactiviteiten op woensdagmiddag of loop door de natuurtuin. Nou, boeken die tickets en reserveren die partybus.

Divecenter New Atlantis in Sappemeer

De onderwaterwereld is een compleet andere wereld. Kom los van de zwaartekracht en ontdek wat de wereld van de vissen te bieden heeft. Bij Divecenter New Atlantis is het mogelijk een introductieduik te nemen, onder begeleiding van een professionele instructeur. Toch nog een beetje watervrees? Bij New Atlantis is ook snorkelen mogelijk. Verder biedt de duikschool diverse duikopleidingen voor beginners tot gevorderden en organiseert ze bedrijfsuitjes en kinderfeestjes. Wat een stoer uitje. Divecenter New Atlantis in Sappemeer leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje,  familiedag, workshop, schoolreisje of vrijgezellenfeest. Een activiteit die geschikt is voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Huur partybussen en laat de pret in de bus beginnen.

Samen in een partybus naar discgolven in Muntendam

Op zoek naar een uitdagende gezellige buitenactiviteit? Ga discgolven. Met discgolf heb je een super bedrijfsuitje, vrienden- of vriendinnendagje, familie-uitje of vrijgezellenfeest. Samen lekker buiten bezig zijn. Discgolf is een combinatie van golf en frisbee. Je legt een aantal holes af, waarbij je de frisbee in zo min mogelijk worpen van het begin tot in de basket aan het eind moet werpen. De basket is een metalen mand met kettingen waarin je de disc moet werpen om de hole af te ronden. Extra obstakels op de holes kunnen het werpen extra moeilijk maken. Discgolf kan buiten bijna overal gespeeld worden, als op de locatie maar genoeg afstand is van huizen en auto’s. Een park of sportveld zijn dus ideale plaatsen om discgolf te spelen. Reis ontspannen met een zeer ervaren chauffeur in een partybus naar jullie discgolven.