Partybus huren
Veendam

Willen jullie een partybus huren in Veendam of Wildervank?

Partybus huren in Veendam of Wildervank

Met de partybus naar VV Veendam 1894, club van iedereen. Veendam 1894 is een voetbalclub die kernwaarden als eerlijkheid, respect, sportiviteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. In het verlengde hiervan trachten ze ambitie, prestatie, spelvreugde en samenhorigheid hand-in-hand met elkaar te laten lopen.  Veendam 1894 is  een club voor iedereen. Van een ambitieuze prestatiegerichte voetballer tot een recreant waarbij met name het plezier voorop staat. Dit geldt voor zowel de jeugd als de senioren, voor zowel jongens als meisjes, ongeacht ras of religie. Ben je benieuwd naar  het Stadion de Langeleegte in Veendam? Ga met je voetbalteam kijken naar een training. Huur een partybus en vertel elkaar in de bus van wie je handtekening graag zou willen. Of zing samen het clublied van VV Veendam. Aan de Langeleegte speelt een groot kampioen…….

Toppop Yeah Quiz op locatie in Veendam

Ben je op zoek naar een vrijgezellen feest?  Dan is dit iets voor jullie Toppo Yeah Quiz. Showmaster Eddy heeft zijn showjasje weer aan en neemt jullie mee op een muzikale reis. TOPPOP. Tijdens deze muzikale spelshow zullen er verschillende onderdelen van de muziekgeschiedenis behandeld worden, van de jaren ’60 tot de ’00. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van verschillende fragmenten, filmpjes en clips. Met bijvoorbeeld het spelonderdeel ‘Mamma-appelsap’ en ‘Raad een lied’ of niet, waarbij je een kennersoor voor muziek moet hebben. Dit wordt één groot muzikaal feest. Zoek je vervoer voor dit feest? Regel partybussen en begin de dag super leuk met een hapje en een drankje in de bus. Dat mag want de bus chauffeur is jullie BOB.  Toppop Yeah…

Sauna ’t Dalhuus in Wildervank

Zo dames stap eens een dagje uit het drukke ritme van alledag en geniet van alles wat de vriendelijke Sauna ’t Dalhuus in Wildervank jullie biedt. Dit wellnesscomplex is gevestigd in een voormalig schoolgebouw. De sleutelwoorden voor Sauna ’t Dalhuus zijn rust, luxe en gastvrijheid. Bezoek de hout gestookte Finse Kota of de whirpool en geniet van een gezonde maaltijd. Vanuit de natuurlijke zwemvijver heb je prachtig uitzicht over het Groninger landschap. Sauna ’t Dalhuus in Wildervank leent zich super goed voor een vriendinnen dag of vrijgezellen feest. Overdag heerlijk relaxen en ’s avond uit je dak gaan in Café De Trekschuit. Laat je onbezorgd brengen en halen door het huren van een partybus. De zeer ervaren chauffeur zorgt ook al voor gezelligheid in de bus.

Een whisky in de partybus?

Onze Hollandser mannen in de schotse rok. Dat wil ik zien. Niet alleen populair in Schotland, maar ook hier in Nederland zijn de Schotse Highlandgames waarbij het gaat om sportieve krachtmetingen, teamspirit en een heleboel plezier. Ga de strijd aan in een aantal krachtmetingen als jutezak werpen, hamerslingeren, touwtrekken, boomstam werpen, kogelstoten, zagen, een bielzenrace en het kopspijkersspel en laat je aanmoedigen door de rest. Heel geschikt als teambuildings- of groepsuitje, maar ook leuk voor een vrijgezellenfeest of zomaar een vriendenuitje. Kies zelf een locatie of kijk waar deze highlandgames nog meer georganiseerd kunnen worden. Ook mogelijk met Engels sprekende begeleiding. Heb je een locatie gevonden? Laat je ophalen door partybussen. En wat dacht je van een Schotse Whisky alvast in de bus? De chauffeur is de BOB dus het mag!!!!!